‘sphere las vegas’ Wat zit er in de Las Vegas Sphere?

The Sphere is een ultramoderne muziek- en entertainmentarena in Paradise, Nevada, net buiten Las Vegas. Het is ‘s werelds eerste en enige bolvormige locatie en is ontworpen om haar gasten een meeslepende en onvergetelijke ervaring te bieden.

Wat zit er in de Las Vegas Sphere?

The Sphere biedt onderdak aan een verscheidenheid aan shows en evenementen, waaronder concerten, residenties en speciale evenementen. Het beschikt over een LED-scherm van 168.000 vierkante meter, het grootste LED-binnenscherm ter wereld. Daarnaast beschikt de Sphere over 167.000 speakers, die zorgen voor een ongeëvenaarde geluidservaring.

sphere las vegas
sphere las vegas

Is de Sphere in Las Vegas klaar?

The Sphere is werkelijk een unieke locatie en zal zeker een belangrijke attractie in Las Vegas worden, Hier zijn enkele kenmerken van de Sphere:

  1. Capaciteit van 18.500 zitplaatsen
  2. LED-scherm van 168.000 vierkante meter
  3. 167.000 sprekers
  4. 4D haptische feedbacktechnologie
  5. State-of-the-art licht- en geluidssysteem
  6. Meerdere zitniveaus
  7. VIP- en privésuites
  8. Restaurants en bars
  9. Winkels

The Sphere ligt vlak bij de Las Vegas Strip en is gemakkelijk bereikbaar per auto, taxi of carpoolservice. Er is tevens een parkeergarage op het terrein.

Als je een reis naar Las Vegas plant, bezoek dan zeker de Sphere. Het is een ervaring die je nooit zult vergeten.

Hoeveel krijgt U2 betaald voor Sphere?

Volgens een rapport van Billboard heeft U2 een contract van 150 miljoen dollar getekend voor een exclusieve residentie van 18 maanden in de Sphere in Las Vegas, Dit betekent dat de band ongeveer 8,3 miljoen dollar per maand zal verdienen.

Het contract van U2 is het grootste contract voor een residentie in de geschiedenis van Las Vegas, Het is ook het eerste contract dat een band heeft getekend voor een residentie in de Sphere.

U2 zal beginnen met optreden in de Sphere op 25 september 2023, De band zal elke maand vier shows spelen, met in totaal 144 shows in de loop van de residentie.

De residentie van U2 in de Sphere zal een grootse show zijn met een 168.000 vierkante meter grote LED-scherm, 167.000 luidsprekers en 4D haptische feedbacktechnologie, De show zal een combinatie zijn van klassieke U2-hits en nieuwe muziek.

De residentie van U2 in de Sphere is een belangrijke stap voor de band. Het is een kans voor U2 om nieuwe fans te bereiken en hun legacy als een van de grootste bands aller tijden te verstevigen.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!