Dat heb ik met name weer goed voorspeld 4 letters

Dat heb ik met name weer goed voorspeld 4 letters | Het antwoord is weer.

  • De zin “Dat heb ik met name weer goed voorspeld” betekent dat je iets hebt voorspeld dat vervolgens ook is gebeurd. In dit geval is dat het feit dat het vandaag vrijdag is.
  • De woorden “weer” en “goed” hebben beide vier letters. Het woord “weer” is het enige woord met vier letters dat in de zin voorkomt en dat een betekenis heeft die past bij de context.
  • Dus, het antwoord is weer.

Hier zijn nog enkele 4-letterwoorden die goed voorspeld kunnen worden:

Deze woorden kunnen allemaal worden gebruikt om een ​​voorspelling te doen over iets in de toekomst. Zo kan het woord “goed” worden gebruikt om te voorspellen dat iets goed zal gaan. Het woord “weer” kan worden gebruikt om te voorspellen dat het weer goed zal zijn. Het woord “oud” kan worden gebruikt om te voorspellen dat iets oud zal worden. Het woord “nieuw” kan worden gebruikt om te voorspellen dat iets nieuw zal worden. Het woord “klein” kan worden gebruikt om te voorspellen dat iets klein zal worden. Het woord “groot” kan worden gebruikt om te voorspellen dat iets groot zal worden. Het woord “hoog” kan worden gebruikt om te voorspellen dat iets hoog zal worden. Het woord “laag” kan worden gebruikt om te voorspellen dat iets laag zal worden.

Natuurlijk kunnen er ook andere 4-letterwoorden zijn die goed voorspeld kunnen worden. Het hangt allemaal af van de context waarin het woord wordt gebruikt.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!