“GOK” welke actrice nam ooit een bad in 350 flessen champagne?

De actrice die ooit een bad nam in 350 flessen champagne is Marilyn Monroe. Dit gebeurde in 1953 voor een fotoshoot voor het tijdschrift Life. De fotograaf Douglas Kirkland had het idee om Monroe in een bad van champagne te fotograferen. Monroe was enthousiast over het idee, en de foto’s werden een groot succes.

Marilyn Monroe in champagnebad
Marilyn Monroe in champagnebad

De fotoshoot vond plaats in een hotelsuite in New York City. Kirkland had 350 flessen champagne laten aanrukken. De champagne werd in een speciaal ontworpen bad gevuld. Monroe droeg voor de fotoshoot een gouden bikini.

De fotoshoot duurde ongeveer twee uur. Monroe was erg ontspannen tijdens de shoot, en ze genoot van het baden in de champagne. De foto’s werden gepubliceerd in het tijdschrift Life in de uitgave van 29 juni 1953.

De foto’s van Monroe in een bad van champagne zijn iconisch geworden. Ze worden nog steeds vaak gebruikt in reclames en andere publicaties.

De fotoshoot van Marilyn Monroe in een bad van champagne was niet zonder controverse. Sommige mensen vonden het idee ongepast en vulgair. Anderen vonden het juist een kunstzinnig statement.

Monroe zelf was zich bewust van de controverse. Ze zei in een interview: “Ik weet dat sommige mensen het misschien decadent zullen vinden, maar ik vind het gewoon leuk om in champagne te baden.”

De fotoshoot was een groot succes voor zowel Monroe als Kirkland. Monroe werd opnieuw bevestigd als een van de meest iconische en sexy actrices ter wereld. Kirkland’s foto’s werden genomineerd voor een prestigieuze prijs van de American Society of Magazine Photographers.

De foto’s van Monroe in een bad van champagne zijn nog steeds relevant vandaag de dag. Ze zijn een symbool van glamour, sensualiteit en Hollywood-glamour.

Hier zijn nog enkele interessante feiten over de fotoshoot

  • De champagne die werd gebruikt voor de fotoshoot was Piper-Heidsieck. Dit was de favoriete champagne van Monroe.
  • De fotoshoot duurde ongeveer twee uur.
  • Monroe droeg voor de fotoshoot een gouden bikini.
  • De foto’s werden gepubliceerd in het tijdschrift Life in de uitgave van 29 juni 1953.
  • De foto’s van Monroe in een bad van champagne zijn iconisch geworden. Ze worden nog steeds vaak gebruikt in reclames en andere publicaties.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!