nederland in beweging gemist 2023-2024

Nederland in Beweging is een Nederlands televisieprogramma dat elke werkdag wordt uitgezonden op NPO 1 en NPO 2. Het programma wordt gepresenteerd door Barbara de Loor en Duco Bauwens en is gericht op het bevorderen van de lichamelijke gezondheid van mensen van alle leeftijden.

Als je een aflevering van Nederland in Beweging hebt gemist, kun je deze terugkijken op NPO Start. NPO Start is een online platform van de Nederlandse Publieke Omroep waar je gratis toegang hebt tot een groot aantal televisieprogramma’s, films en documentaires.

Om een aflevering van Nederland in Beweging terug te kijken op NPO Start, ga je naar de website van NPO Start en log je in met je NPO-account. Vervolgens zoek je naar “Nederland in Beweging” en klik je op de aflevering die je wilt bekijken.

nederland in beweging gemist npo start
nederland in beweging gemist npo start

Als je geen NPO-account hebt, kun je er een aanmaken op de website van NPO Start. Een NPO-account is gratis en geeft je toegang tot alle programma’s op NPO Start.

Je kunt ook Nederland in Beweging terugkijken op YouTube. Er zijn verschillende kanalen die afleveringen van het programma uploaden.

Als je een aflevering van Nederland in Beweging wilt terugkijken op YouTube, zoek je naar “Nederland in Beweging” en klik je op de aflevering die je wilt bekijken

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!