fc kip restaurant prijzen 2024 rotterdam

fc kip restaurant prijzen 2024 rotterdam

Menu’s voor fc kip restaurant prijzen 2024 rotterdam

Kip Burgers

Buckets

Fingerfood

Sides

Shakes & IJs

De prijzen van FC Kip zijn aanzienlijk hoger dan die van andere fastfoodrestaurants in Nederland. Zo kost een bucket kip bij KFC 19,95 euro en een kipburger bij McDonald’s 6,99 euro. FC Kip biedt echter wel kwaliteitsproducten aan, met verse kip die op ambachtelijke wijze wordt bereid.

Meer over de prijzen van FC Kip

De hoge prijzen van FC Kip hebben voor veel discussie gezorgd. Sommige mensen vinden dat de prijzen te hoog zijn voor fastfood, terwijl anderen vinden dat de kwaliteit van de producten de prijs waard is.

FC Kip zelf heeft aangegeven dat de hoge prijzen nodig zijn om de kwaliteit van de producten te kunnen garanderen. De kip wordt vers gehaald bij lokale boeren en wordt op ambachtelijke wijze bereid. De burgers worden gemaakt met 100% kipfilet en de friet wordt vers gebakken in zonnebloemolie.

Of de hoge prijzen van FC Kip terecht zijn, is een kwestie van persoonlijke mening. Wie op zoek is naar betaalbare fastfood, zal teleurgesteld zijn. Wie echter kwaliteit belangrijk vindt, kan het overwegen om FC Kip een kans te geven.

Enkele tips voor het besparen op een bezoek aan FC Kip

  • Bestel een menu. De menu’s zijn goedkoper dan het afzonderlijk bestellen van gerechten.
  • Kom met een groep. FC Kip biedt korting voor groepen van 4 of meer personen.
  • Bestel een kleine portie. De porties bij FC Kip zijn groot, dus je kunt er ook voor kiezen om een kleine portie te bestellen.
  • Neem je eigen drankje mee. Frisdrank is duur bij FC Kip, dus je kunt er ook voor kiezen om je eigen drankje mee te nemen.

Toekomstplannen van FC Kip

FC Kip heeft plannen om in de toekomst te groeien. Het bedrijf wil in de komende jaren meerdere restaurants openen in Nederland. Ook wil FC Kip zijn producten gaan exporteren naar andere landen.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!