hoe warm wordt het vandaag

hoe warm wordt het vandaag |Volgens de weersvoorspelling van het KNMI wordt het vandaag in Nederland overdag maximaal 12 graden Celsius. In het noorden en oosten van het land kan het iets kouder zijn, met maxima van 10 tot 11 graden. ‘s Nachts wordt het maximaal 6 graden Celsius. In het noorden en oosten kan het wat kouder zijn, met minima van 4 tot 5 graden.

Er is kans op regen, vooral in het westen en zuiden van het land. In de middag is er een kleine kans op een bui in het noorden en oosten. De wind waait overwegend matig uit het westen en zuidwesten, met windvlagen tot 55 kilometer per uur.

Hier zijn de verwachte temperaturen voor enkele grote steden in Nederland:

Stad Maxima Minima
Amsterdam 12 6
Rotterdam 12 6
Den Haag 12 6
Utrecht 12 6
Eindhoven 11 5
Groningen 10 4
Maastricht 13 7

Algemeen

Het is vandaag een wisselvallige dag in Nederland. Er is kans op regen, vooral in het westen en zuiden van het land. In de middag is er een kleine kans op een bui in het noorden en oosten. De wind waait overwegend matig uit het westen en zuidwesten, met windvlagen tot 55 kilometer per uur.

Temperatuur

De temperatuur loopt vandaag tot een maximum van 12 graden Celsius. In het noorden en oosten van het land kan het iets kouder zijn, met maxima van 10 tot 11 graden. ‘s Nachts wordt het maximaal 6 graden Celsius. In het noorden en oosten kan het wat kouder zijn, met minima van 4 tot 5 graden.

Neerslag

Er is kans op regen, vooral in het westen en zuiden van het land. In de middag is er een kleine kans op een bui in het noorden en oosten. De kans op regen neemt toe in de loop van de dag. In het westen en zuiden kan er tot 15 millimeter regen vallen. In het noorden en oosten is de kans op regen kleiner, met maxima van 5 tot 10 millimeter.

Volg ook |goedkoopste zorgverzekering met tandarts in belgium, goedkoopste zorgverzekering met tandarts.

Wind

De wind waait overwegend matig uit het westen en zuidwesten, met windvlagen tot 55 kilometer per uur. In de loop van de dag kan de wind wat aantrekken. In het noorden en oosten van het land kan de wind matig tot krachtig zijn, met windvlagen tot 75 kilometer per uur.

Weersverwachting voor de komende dagen

Morgen is het bewolkt met kans op regen. De temperatuur loopt tot een maximum van 10 graden Celsius. ‘s Nachts wordt het maximaal 4 graden Celsius.

In het weekend is het wisselvallig met kans op regen. De temperatuur loopt tot een maximum van 12 graden Celsius. ‘s Nachts wordt het maximaal 6 graden Celsius.

error: Content is protected !!