married at first sight 2024

married at first sight 2024 |Married at First Sight 2024 in Nederland is het nieuwste seizoen van de populaire realityserie waarin singles aan elkaar worden gematcht door een team van experts en vervolgens op dezelfde dag trouwen zonder elkaar ooit eerder te hebben ontmoet. Het is alweer het zesde seizoen van de Nederlandse versie van de show, die oorspronkelijk uit Denemarken komt.

Dit seizoen is op 16 januari 2024 van start gegaan en is elke dinsdag en woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. In totaal zullen er 22 afleveringen zijn, wat betekent dat de laatste aflevering op 27 maart 2024 te zien zal zijn.

Nieuw in dit seizoen

In dit seizoen is er een aantal nieuwe dingen te zien. Zo is er een extra testdag toegevoegd, waarop de deelnemers nog dieper worden uitgevraagd over hun redenen om nog single te zijn. Ook is er dit seizoen meer aandacht voor de diversiteit van de deelnemers.

De koppels

In dit seizoen zijn er vier koppels te zien:

  • Sarath en Malou: Sarath is een 32-jarige ondernemer uit Amsterdam en Malou is een 28-jarige marketeer uit Rotterdam.
  • Rick en Nienke: Rick is een 29-jarige loodgieter uit Utrecht en Nienke is een 25-jarige verpleegkundige uit Groningen.
  • Jan en Denise: Jan is een 31-jarige piloot uit Eindhoven en Denise is een 27-jarige stewardess uit Rotterdam.
  • Sonny en Lara: Sonny is een 34-jarige muzikant uit Den Haag en Lara is een 29-jarige influencer uit Antwerpen.

Hoe gaat het verder?

In de komende weken zullen we zien hoe de koppels het doen in hun huwelijk. Ze zullen op huwelijksreis gaan, samenwonen en kennismaken met elkaars vrienden en familie. Aan het einde van het seizoen moeten ze beslissen of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden.

Waar te kijken?

De afleveringen van Married at First Sight 2024 zijn te zien op RTL 4 en Videoland. Op Videoland kun je de afleveringen al een dag eerder kijken.

error: Content is protected !!