Waar zit Hugo de Jonge bij

Hugo de Jonge is momenteel lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal voor het CDA. Hij is fractievoorzitter van die partij sinds 10 januari 2023. De Jonge is sinds 2010 lid van de Tweede Kamer. Hij was van 2017 tot 2022 minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het kabinet-Rutte III.

Op 31 januari 2024 is Hugo de Jonge waarschijnlijk in Den Haag, waar de Tweede Kamer vergadert. De vergaderingen van de Tweede Kamer zijn openbaar, dus je kunt live meekijken via de website van de Tweede Kamer.

Het is ook mogelijk dat Hugo de Jonge op 31 januari 2024 in zijn woonplaats Rotterdam is. Hij heeft daar een huis met zijn vrouw en twee kinderen.

Hugo de Jonge
Hugo de Jonge

Wie is de minister van huisvesting?

De huidige minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening in Nederland is Hugo de Jonge. Hij is lid van het CDA en is sinds 10 januari 2023 minister in het kabinet-Rutte IV. De Jonge is verantwoordelijk voor het beleid rondom wonen, bouwen en ruimtelijke ordening.

De Jonge is geboren in Rotterdam op 26 oktober 1977. Hij studeerde bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na zijn studie werkte hij als beleidsmedewerker bij de gemeente Rotterdam en als consultant bij McKinsey & Company. In 2010 werd hij lid van de Tweede Kamer voor het CDA.

De Jonge is getrouwd en heeft twee kinderen.

Portefeuille

De minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening is verantwoordelijk voor het volgende beleid:

  • Wonen: De minister is verantwoordelijk voor het bevorderen van de beschikbaarheid van betaalbare woningen. Dit doet hij onder andere door het stimuleren van nieuwbouw, het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad en het bestrijden van woonfraude.
  • Bouwen: De minister is verantwoordelijk voor het bevorderen van de bouw van nieuwe woningen. Dit doet hij onder andere door het versoepelen van regels, het investeren in infrastructuur en het stimuleren van innovatie in de bouwsector.
  • Ruimtelijke ordening: De minister is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een visie op de toekomstige inrichting van Nederland. Dit doet hij onder andere door het opstellen van de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) en het coördineren van het beleid van verschillende ministeries op het gebied van ruimtelijke ordening.
Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening in Nederland
Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening in Nederland

Contactgegevens

Ministerie van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Postbus 20950 2500 EB Den Haag Telefoon: 070 – 342 74 27 Website: <ongeldige URL verwijderd>

  • Twitter @hugodejonge
  • LinkedIn <ongeldige URL verwijderd>

Waar koopt Hugo zijn schoenen?

De exacte locatie van Hugo de Jonge op 31 januari 2024 is niet bekend. Hij is een bekende Nederlander, dus het is mogelijk dat hij wordt gesignaleerd in het openbaar. Je kunt hem ook proberen te volgen op sociale media, zoals Twitter of Instagram.

De exacte locatie waar Hugo de Jonge zijn schoenen koopt, is niet bekend. Hij is een bekende Nederlander, dus het is mogelijk dat hij schoenen koopt bij exclusieve schoenenwinkels in Den Haag, Amsterdam of Rotterdam.

Hier zijn enkele schoenenwinkels waar Hugo de Jonge mogelijk zijn schoenen koopt:

Het is ook mogelijk dat Hugo de Jonge zijn schoenen koopt bij een kleine, onafhankelijke schoenenwinkel. Er zijn veel van dit soort winkels in Nederland, en ze bieden vaak een unieke selectie schoenen die je niet bij de grote ketens vindt.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!