Van Der Linden, Premier Van 1913 1918 (4) letters? |Cryptisch Nl

Van Der Linden. Premier Van 1913 1918 (4) letters. Lees het artikel op nieuwsnl.khbarmix.com-website om het antwoord te vinden. Het antwoord op de omschrijving puzzel met 4 letters is “Cort”.

De puzzel oplossen

oplossing is Cort

  • Het antwoord op de omschrijving puzzel met 4 letters is Cort
  • Cort” verwijst naar Charles de Broqueville, die van 1911 tot 1918 premier van België was, ook tijdens de Eerste Wereldoorlog.
Van Der Linden. Premier Van 1913 1918 (4) letters
Van Der Linden. Premier Van 1913 1918 (4) letters

verduidelijking cryptogram puzzel

Charles de Broqueville was een Belgische politicus die een belangrijke rol speelde tijdens de Eerste Wereldoorlog. Hij werd geboren op 4 december 1860 in het Belgische Poperinge en overleed op 5 september 1940 in Brussel.

De Broqueville was lid van de Katholieke Partij en diende als premier van België van 1911 tot 1918, met een korte onderbreking in 1917. Tijdens zijn ambtstermijn als premier leidde hij België door een van de meest turbulente periodes in de geschiedenis van het land, waaronder de bezetting van België door Duitse troepen tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Van Der Linden. Premier Van 1913 1918
Van Der Linden. Premier Van 1913 1918

Hij wordt vaak herinnerd vanwege zijn vastberadenheid en vastberadenheid om de Belgische soevereiniteit te handhaven, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Na de oorlog was De Broqueville betrokken bij de onderhandelingen over het Verdrag van Versailles en de wederopbouw van België.

In 1920 nam hij ontslag als premier en trok zich grotendeels terug uit het publieke leven. Charles de Broqueville wordt herinnerd als een van de belangrijkste Belgische politici uit de periode vóór en tijdens de Eerste Wereldoorlog, vanwege zijn leiderschap tijdens een van de meest uitdagende periodes in de Belgische geschiedenis.

Enkele extra tips

  • Je kunt online talloze cryptogrammen vinden om je vaardigheden te oefenen.
  • Er zijn ook boeken en apps beschikbaar met cryptogrammen en hints.
  • Met een beetje oefening word je een echte cryptogram-expert!

Veel plezier!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!