Lui dus die in de contramine zijn (11) letters| cryptogram Nl woordenboek

Lui dus die in de contramine zijn (11) letters| cryptogram Nl woordenboek. Voordat u begint met het oplossen van de puzzel. Het kan heel nuttig zijn om een raadsel hardop te zeggen of aan iemand anders te vertellen. Door het te verbaliseren, dwing je jezelf om er op een andere manier over na te denken en kun je soms ineens de oplossing zien.

Lui dus die in de contramine zijn (11)
Lui dus die in de contramine zijn (11)

De puzzel oplossen

oplossing is Tegenwerker

  • Het antwoord op de omschrijving puzzel met 11 letters is Tegenwerker
  •  “Tegenwerker” is inderdaad een passende oplossing voor de beschrijving “Lui dus die in de contramine zijn”. Het heeft ook 11 letters.

verduidelijking cryptogram puzzel

Tegenwerker” is een samenstelling van twee woorden: “tegen” en “werker”. Het verwijst naar iemand die actief weerstand biedt of tegenwerkt. Deze persoon kan bijvoorbeeld tegenstand bieden aan bepaalde ideeën, plannen of acties van anderen. In verschillende contexten kan een tegenwerker een obstakel vormen voor vooruitgang, samenwerking of het bereiken van doelen.

De term kan worden gebruikt in verschillende situaties, zoals op de werkvloer, in politieke debatten, binnen sociale groepen, enzovoort. Een tegenwerker kan om verschillende redenen handelen, waaronder persoonlijke meningsverschillen, rivaliteit, of simpelweg omdat ze het niet eens zijn met wat er wordt voorgesteld.

Extra tips

  • Je kunt online talloze cryptogrammen vinden om je vaardigheden te oefenen.
  • Er zijn ook boeken en apps beschikbaar met cryptogrammen en hints.
  • Met een beetje oefening word je een echte cryptogram-expert!

Veel plezier!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!