heel mooi gesitueerd (9) letters |puzzelwoordaannl

heel mooi gesitueerd (9) letters |”afgelegen” is inderdaad een passend antwoord. Het beschrijft een locatie die ver weg is van drukke gebieden en vaak geïsoleerd of afgescheiden ligt.

Afgelegen

“Afgelegen” verwijst naar een locatie die ver verwijderd is van stedelijke gebieden of drukke plaatsen. Het kan verwijzen naar afgelegen dorpen, afgelegen gebieden in de natuur, of zelfs afgelegen eilanden. Deze locaties kunnen moeilijker bereikbaar zijn vanwege de afstand tot grote steden, de ontoegankelijkheid van het terrein, of het ontbreken van goede transportinfrastructuur. Mensen kunnen ervoor kiezen om naar afgelegen gebieden te gaan voor rust, stilte, of om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven. Echter, het gebrek aan voorzieningen en services kan ook een uitdaging vormen voor mensen die in afgelegen gebieden wonen.

heel mooi gesitueerd (9) letters
heel mooi gesitueerd (9) letters

meer informatie

Afgelegen gebieden kunnen een scala aan kenmerken hebben, afhankelijk van hun geografische locatie en de mate van isolatie. Hier zijn enkele aspecten die vaak worden geassocieerd met afgelegen gebieden:

  • Beperkte toegang: Afgelegen gebieden kunnen moeilijk bereikbaar zijn vanwege factoren zoals afstand tot grote steden, ontoegankelijke wegen of terrein, en gebrek aan transportinfrastructuur zoals snelwegen of openbaar vervoer.
  • Schaarse bevolking: In vergelijking met stedelijke gebieden hebben afgelegen gebieden meestal een veel lagere bevolkingsdichtheid. Mensen kunnen ervoor kiezen om in afgelegen gebieden te wonen vanwege de rust en privacy die ze bieden, maar dit kan ook resulteren in beperktere sociale en economische mogelijkheden

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!