Dat beleid heeft minder zin (21) letters

Dat beleid heeft minder zin (21) letters, Het woord dat past bij de puzzel met 21 letters en de gegeven letters “N..O.D……POLITIEK” is “ONGELOOFLIJK WANBELEID”.

Dat beleid heeft minder zin (21) letters
Dat beleid heeft minder zin (21) letters

ONGELOOFLIJK WANBELEID

Het woord “ONGELOOFLIJK WANBELEID” past bij de gegeven puzzel van 21 letters, waarbij de letters “N..O.D……POLITIEK” worden gegeven. Deze uitdrukking beschrijft een situatie waarin het beleid dat wordt toegepast als zeer slecht, inefficiënt of schadelijk wordt beschouwd. Het woord “ONGELOOFLIJK” suggereert dat het niveau van falen of disfunctioneren buitengewoon is, terwijl “WANBELEID” verwijst naar een algemene term voor slecht beleid of management.

Dit woord kan worden toegepast op verschillende contexten, zoals politiek, bedrijfsleven, of andere organisatorische structuren waarin het beleid van invloed is op de resultaten. Het impliceert een ernstig gebrek aan effectiviteit en kan resulteren in negatieve gevolgen voor degenen die ermee te maken hebben.

Conclusie

De conclusie is dat het woord “ONGELOOFLIJK WANBELEID” past bij de gegeven puzzel van 21 letters, waarbij de letters “N..O.D……POLITIEK” worden gegeven. Dit woord beschrijft een situatie waarin het toegepaste beleid als uiterst slecht, inefficiënt of schadelijk wordt beschouwd. Het suggereert een buitengewoon niveau van falen of disfunctioneren, en kan worden toegepast op verschillende contexten zoals politiek, bedrijfsleven, of andere organisatorische structuren waarin beleid van invloed is op de resultaten. “ONGELOOFLIJK WANBELEID” impliceert een ernstig gebrek aan effectiviteit en kan leiden tot negatieve gevolgen voor de betrokkenen.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!