Setje ondergoed dat je gedeeltelijk in je broek stopt (8) letters?

Setje ondergoed dat je gedeeltelijk in je broek stopt (8) letters? Het kan heel nuttig zijn om een raadsel hardop te zeggen of aan iemand anders te vertellen. als je echt vastloopt, is er geen schande om hulp te vragen. Een hint kan je net dat beetje extra duwtje in de goede richting geven, of je kunt het antwoord opzoeken om te leren van de oplossing en je vaardigheden voor het oplossen van raadsels te verbeteren.

Het antwoord op de omschrijving puzzel met 8 letters is Sliphemd 

De puzzel oplossen Sliphemd 

  • oplossing is Sliphemd 

Sliphemd” past perfect bij de beschrijving van ondergoed dat gedeeltelijk in de broek gestoken wordt.

Setje ondergoed dat je gedeeltelijk in je broek stopt (8)
Setje ondergoed dat je gedeeltelijk in je broek stopt (8)

Meer informatie over cryptogram puzzel Sliphemd 

Een sliphemd, ook wel bekend als een hemd met slip, is een kledingstuk dat lijkt op een gewoon hemd maar met extra lengte aan de onderkant, waardoor het ook kan worden gedragen als ondergoed. Het wordt vaak gebruikt door mannen en soms door vrouwen als een comfortabel alternatief voor een gewoon T-shirt. Het biedt meer dekking en kan worden gedragen onder een overhemd of trui zonder dat het uit de broek komt.

Sliphemden zijn meestal gemaakt van zachte materialen zoals katoen, modal of een mix van materialen die comfort en ademend vermogen bieden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder nauwsluitende en losse pasvormen, en zijn vaak voorzien van een ronde hals of een V-hals.

Het dragen van een sliphemd kan helpen bij het absorberen van zweet en het voorkomen van zichtbare zweetvlekken op kleding. Het biedt ook een extra laagje warmte in koudere omstandigheden.

In sommige regio’s wordt het sliphemd ook wel een “onderhemd” genoemd. Het is een veelzijdig kledingstuk dat zowel functioneel als comfortabel is.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!