Plek voor een boot (9) letters?

Plek voor een boot (9) letters |Cryptisch Nl, Lees het artikel op nieuwsnl.khbarmix.com-website om het antwoord te vinden. Het antwoord op de omschrijving puzzel met 9 letters is “Ligplaats 

De puzzel oplossen Ligplaats 

  • oplossing is Ligplaats 
  • Het antwoord op de omschrijving puzzel met 9 letters is Ligplaats 

Ligplaats” is inderdaad een passende oplossing voor een plek waar een boot kan liggen.

Plek voor een boot (9)
Plek voor een boot (9)

Meer informatie over cryptogram puzzel

Een ligplaats is een specifieke locatie waar een boot kan aanleggen, aanmeren of afmeren. Het kan verwijzen naar verschillende soorten plaatsen, zoals:

  1. Jachthaven: Een speciaal aangelegde haven voor plezierboten, waar boten ligplaatsen kunnen huren of reserveren voor langere periodes.
  2. Aanlegsteiger: Een steiger of ponton langs de waterkant waar boten tijdelijk kunnen aanmeren om passagiers in- en uit te laten stappen of om te laden en lossen.
  3. Natuurlijke ligplaats: Een plek langs een kade, oever of rivieroever waar boten kunnen aanmeren, soms zonder speciale voorzieningen.

Ligplaatsen kunnen variëren in grootte, voorzieningen en beschikbaarheid. In veel gevallen worden ligplaatsen beheerd door lokale overheden, jachthavenbeheerders of privé-eigenaren, afhankelijk van de locatie en het type ligplaats.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!