‘nintendo switch oled aanbieding’ In Nederland

Op de huidige datum, 12 november 2023, is de Nintendo Switch OLED-model in Nederland in de aanbieding bij verschillende retailers. De laagste prijs is € 327,95 bij Amazon.nl, Dit is een korting van 8,60% op de adviesprijs van € 359,00.

De Nintendo Switch OLED-model is een verbeterde versie van de originele Nintendo Switch, Het heeft een groter, helderder scherm met een OLED-paneel, een betere speaker en meer opslagruimte, Het is een ideale console voor zowel thuis als onderweg.

nintendo switch oled aanbieding
nintendo switch oled aanbieding

Wat is er beter aan de Nintendo Switch oled?

Het scherm van de Nintendo Switch OLED-model heeft een diagonale afmeting van 7 inch, wat 0,8 inch groter is dan het scherm van de originele Nintendo Switch, Het OLED-paneel biedt een hoger contrast en betere zwartwaarden dan een traditioneel LCD-paneel. Dit zorgt voor een levendigere en realistischere beeldkwaliteit.

De speaker van de Nintendo Switch OLED-model is ook verbeterd, De speaker heeft een groter volume en een betere geluidskwaliteit. Dit maakt het leuker om games te spelen of films te kijken op de console.

De Nintendo Switch OLED-model heeft ook meer opslagruimte dan de originele Nintendo Switch, De console heeft 64 GB interne opslagruimte, wat voldoende is voor het installeren van een aantal games.

Als u op zoek bent naar een Nintendo Switch OLED-model, is dit een goede kans om geld te besparen. De aanbieding is geldig tot en met 28 november 2023.

Hoe duur is een Nintendo Switch OLED model?

De adviesprijs van een Nintendo Switch OLED-model is €359,00. Dit is de prijs die de fabrikant Nintendo aanbeveelt voor de verkoop van de console. In de praktijk kan de prijs bij verschillende retailers verschillen. Op dit moment, 12 november 2023, is de Nintendo Switch OLED-model in Nederland in de aanbieding bij verschillende retailers. De laagste prijs is €327,95 bij Amazon.nl. Dit is een korting van 8,60% op de adviesprijs.

De Nintendo Switch OLED-model is een verbeterde versie van de originele Nintendo Switch. Het heeft een groter, helderder scherm met een OLED-paneel, een betere speaker en meer opslagruimte. Het is een ideale console voor zowel thuis als onderweg.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!