kruidvat aanbiedingen: Profiteer nu van de beste deals!

kruidvat aanbiedingen: Profiteer nu van de beste deals!, kruidvat aanbiedingen: Profiteer nu van de beste deals! De nieuwe Kruidvat folder is weer uit! En dat betekent weer volop voordeel op al je favoriete producten. Van verzorging en make-up tot huishoudartikelen en speelgoed: bij Kruidvat vind je deze week alles voordelig.

kruidvat aanbiedingen
kruidvat aanbiedingen

Deze week in de aanbieding:

  • Luxe luchtbed 1- of 2-persoons:Voor maar €19,95 geniet je van een heerlijk comfortabel luchtbed. Perfect voor een nachtje kamperen of logeerpartijtje.
  • Rascal + Friends luiers:De luiers van Rascal + Friends zijn nu extra voordelig. Verkrijgbaar in diverse maten voor de perfecte pasvorm voor jouw kindje.
  • Kruidvat handzeep navulling:Nooit meer lege flessen handzeep met de Kruidvat handzeep navulling. Nu voordelig verkrijgbaar in diverse geuren.

Naast deze top-aanbiedingen zijn er nog veel meer producten in de aanbieding. Bekijk de folder online of in de winkel voor alle details.

Wist je dat je ook online kunt bestellen bij Kruidvat? Zo shop je snel en eenvoudig je favoriete producten met de beste aanbiedingen. Bestel je voor meer dan €25,- dan is de bezorging zelfs gratis!

Profiteer nu van de Kruidvat aanbiedingen en bespaar op je boodschappen!

Tip: Download de Kruidvat app om altijd op de hoogte te zijn van de laatste aanbiedingen.

Naar de Kruidvat website: https://www.facebook.com/www.kruidvat.nl/

Naar de Kruidvat folder: https://www.folderz.nl/winkels/kruidvat/folders-aanbiedingen

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!