‘ns ov fiets abonnement’ in nederland 2024?

De OV-fiets is een deelfietssysteem van NS in Nederland. Je kunt een OV-fiets huren bij meer dan 300 locaties in Nederland, waaronder stations, bushaltes en P+R-terreinen. Het huren van een OV-fiets kost €4,45 per dag (24 uur). Na 72 uur betaal je een toeslag van €5 per dag.

ns ov fiets abonnement
ns ov fiets abonnement

Wat kost een OV-fiets abonnement?

Er zijn verschillende soorten abonnementen voor de OV-fiets:

  • Eenmalige huur: Je kunt een OV-fiets huren zonder abonnement. Je betaalt dan €4,45 per dag (24 uur).
  • Jaarabonnement: Met een jaarabonnement kun je onbeperkt OV-fietsen huren voor €12,95 per maand.
  • Maandabonnement: Met een maandabonnement kun je 30 dagen lang onbeperkt OV-fietsen huren voor €29,95.
  • Vakantieabonnement: Met een vakantieabonnement kun je 7, 14 of 21 dagen lang onbeperkt OV-fietsen huren. De kosten zijn €29,95 voor 7 dagen, €49,95 voor 14 dagen en €79,95 voor 21 dagen.

Hoe sluit ik een OV-fiets abonnement af?

Om een OV-fiets te huren heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Je kunt de OV-fiets huren via de NS-app of door een OV-fiets te scannen met je OV-chipkaart.

De OV-fiets is een handige manier om je reis van deur tot deur af te leggen. Je kunt de fiets huren op het station en deze vervolgens afzetten bij een van de vele andere locaties in Nederland. De OV-fietsen zijn goed onderhouden en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een comfortabele fietstocht.

ns ov fiets abonnement
ns ov fiets abonnement

Is OV-fiets gratis met abonnement?

Het antwoord op deze vraag is nee, de OV-fiets is niet gratis met abonnement. Het abonnement voor de OV-fiets is gratis, maar de huur van de fiets zelf is niet gratis. De huur van een OV-fiets kost €4,45 per dag (24 uur). Na 72 uur betaal je een toeslag van €5 per dag.

Het abonnement voor de OV-fiets is gratis voor iedereen die een persoonlijke OV-chipkaart heeft. Je kunt het abonnement aanvragen via de NS-app of op de website van NS. Met het abonnement kun je onbeperkt OV-fietsen huren.

Als je een NS Flex-abonnement hebt, staat het gratis OV-fiets abonnement automatisch al op je OV-chipkaart.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!