plus folder “aanbiedingen voor de hele week”

plus folder | De PLUS folder van week 32, geldig van 19 november tot en met 25 november 2023, biedt weer een breed scala aan aanbiedingen op een breed scala aan producten. Van verse groenten en fruit tot vlees en vis, van zuivel en brood tot non-food, er is voor ieder wat wils.

plus folder
plus folder

Aanbiedingen op vers

De PLUS folder van deze week biedt een aantal mooie aanbiedingen op verse producten. Zo zijn er 25% korting op appels, peren en bananen, 30% korting op broccoli, courgette en paprika, en 50% korting op champignons. Ook op vlees en vis zijn er aantrekkelijke aanbiedingen te vinden. Zo is er 25% korting op kipfilet, 30% korting op rundergehakt en 40% korting op zalmfilet.

Aanbiedingen op zuivel en brood

Ook op zuivel en brood zijn er deze week mooie aanbiedingen te vinden. Zo is er 25% korting op melk, 30% korting op kaas en 40% korting op brood. Ook op non-food zijn er interessante aanbiedingen te vinden. Zo is er 50% korting op toiletpapier, 25% korting op wasmiddel en 30% korting op koffie.

PLUS Vandaag aanbiedingen

De PLUS folder van deze week biedt ook een aantal PLUS Vandaag aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn alleen geldig op de dag van uitgifte, in dit geval 19 november 2023. De PLUS Vandaag aanbiedingen van deze week zijn:

  • 2+1 gratis op Nivea douchegel
  • 2+1 gratis op Douwe Egberts koffie
  • 2+1 gratis op Robijn wasmiddel

Goed Eten magazine

In de PLUS folder van deze week zit ook het Goed Eten magazine. In dit magazine vind je inspiratie voor lekkere en gezonde recepten. Het magazine is gratis bij besteding van €15,- aan boodschappen in een PLUS winkel.

De PLUS folder van week 32 is geldig van 19 november tot en met 25 november 2023. Je kunt de folder online bekijken op de website van PLUS of in de PLUS app.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!