Hertogshow januari 2024

hertog jan aanbieding, Hertog Jan is een van de meest populaire bieren in Nederland. Het is een lichte pilsener met een frisse smaak. Hertog Jan is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, waaronder kratten, blikjes en flesjes.

Op dit moment zijn er verschillende aanbiedingen op Hertog Jan. De beste aanbieding is een krat van 24 flesjes Hertog Jan Pilsener voor €29,99. Dit is een korting van €10,00 op de normale prijs van €39,99.

hertog jan aanbieding
hertog jan aanbieding

Een andere goede aanbieding is een krat van 24 blikjes Hertog Jan Pilsener voor €24,99. Dit is een korting van €5,00 op de normale prijs van €29,99.

Als je liever een kleiner formaat bier koopt, kun je ook een aanbieding vinden op Hertog Jan flesjes. Zo kun je een sixpack van 30 cl Hertog Jan Pilsener voor €4,99 kopen. Dit is een korting van €1,00 op de normale prijs van €5,99.

Waar vind je Hertog Jan aanbiedingen?

Hertog Jan aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij veel verschillende supermarkten en drankenwinkels. Je kunt de aanbiedingen online vinden op de websites van de supermarkten of drankenwinkels. Je kunt ook een app gebruiken om aanbiedingen te zoeken.

hertog jan aanbieding
hertog jan aanbieding

Hertog Jan aanbiedingen vergelijken

Het is altijd verstandig om Hertog Jan aanbiedingen te vergelijken voordat je een aankoop doet. Zo kun je er zeker van zijn dat je de beste deal krijgt. Je kunt de aanbiedingen vergelijken op de websites van de supermarkten of drankenwinkels. Je kunt ook een app gebruiken om aanbiedingen te vergelijken.

Hertog Jan aanbiedingen benutten

Hertog Jan aanbiedingen zijn een geweldige manier om geld te besparen op je favoriete bier. Door de aanbiedingen te benutten, kun je een hoop geld overhouden.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!