Kruidvat aanbiedingen week 1 (9-14 januari 2024)

kruidvat aanbiedingen 2024, Kruidvat is een van de grootste drogisterijen van Nederland. De winkel biedt een breed scala aan producten, van verzorgingsproducten tot huishoudelijke artikelen. Kruidvat staat bekend om zijn scherpe aanbiedingen, die elke week veranderen.

In de week van 9 tot 14 januari 2024 zijn er weer veel interessante aanbiedingen te vinden bij Kruidvat. Hieronder een overzicht van de beste deals:

  • Lucovitaal: 1+1 gratis

Kruidvat heeft een groot assortiment aan Lucovitaal-producten, waaronder vitamines, mineralen en supplementen. Deze week zijn veel van deze producten 1+1 gratis. Zo kun je bijvoorbeeld twee flessen Lucovitaal Haarvitamines voor de prijs van één krijgen.

  • Gillette en Venus: 60% korting

Kruidvat biedt deze week 60% korting op diverse voordeelpakken van Gillette en Venus. Zo kun je bijvoorbeeld een voordeelpakket met 10 scheermesjes van Gillette Mach3 voor €8,99 krijgen.

  • Beauty 1+1 gratis

Kruidvat heeft een groot assortiment aan beautyproducten, van make-up tot verzorgingsproducten. Deze week zijn veel van deze producten 1+1 gratis. Zo kun je bijvoorbeeld twee tubes Nivea Body Lotion voor de prijs van één krijgen.

  • Kruidvat Merk: kwaliteit voor een lage prijs

Kruidvat Merk is een eigen merk van Kruidvat dat staat voor kwaliteit voor een lage prijs. Deze week zijn veel producten van Kruidvat Merk in de aanbieding, waaronder tandpasta, shampoo en wasmiddel.

  • Poets met Oral-B

Kruidvat heeft een groot assortiment aan Oral-B-producten, waaronder elektrische tandenborstels, tandpasta en mondspoeling. Deze week zijn veel van deze producten in de aanbieding, waaronder de Oral-B Pro 3 oplaadbare tandenborstel voor €29,99.

Dit zijn slechts enkele van de vele aanbiedingen die Kruidvat deze week heeft. Bekijk de folder voor meer informatie.

Kruidvat aanbiedingen online

Je kunt de Kruidvat-folder ook online bekijken op de website van Kruidvat. Op de website kun je ook de actuele aanbiedingen vinden, die worden bijgewerkt zodra er nieuwe aanbiedingen zijn.

Kruidvat aanbiedingen via de app

Kruidvat heeft ook een app waarmee je de aanbiedingen kunt bekijken. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!