nintendo switch oled aanbieding nederland

nintendo switch oled aanbieding nederland |Per 13 januari 2024 is de Nintendo Switch OLED-model in Nederland verkrijgbaar met een korting van 8,60%. De console is te koop voor € 328,00 bij Nedgame. Dit is de laagste prijs die momenteel wordt aangeboden in Nederland.

De Nintendo Switch OLED-model is een upgrade van de originele Nintendo Switch. De belangrijkste verschillen zijn het grotere 7-inch OLED-scherm, de grotere kickstand en de interne opslag van 64 GB.

Hier zijn enkele meer informatie over de Nintendo Switch OLED-model:

  • Het 7-inch OLED-scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels, wat een verbetering is ten opzichte van het 6,2-inch LCD-scherm van de originele Nintendo Switch. Het scherm heeft ook een bredere kijkhoek en een hoger contrast.
  • De grotere kickstand zorgt voor meer stabiliteit wanneer je de console in tabletop-modus gebruikt. De kickstand kan in verschillende hoeken worden versteld, zodat je de console op de perfecte manier kunt positioneren.
  • De interne opslag van 64 GB is dubbel zo groot als de interne opslag van 32 GB van de originele Nintendo Switch. Dit betekent dat je meer games op de console kunt opslaan.

De Nintendo Switch OLED-model is een geweldige keuze voor gamers die op zoek zijn naar een upgrade van de originele Nintendo Switch. Het grotere scherm, de grotere kickstand en de interne opslag maken het een meer comfortabele en veelzijdige console.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!