Voor die slechte keeper zit nog wat in het vat (10) letters |puzzelwoordaanvragen

Voor die slechte keeper zit nog wat in het vat (10) letters |“Grabbelaar” is niet het juiste antwoord op de cryptische aanwijzing “Voor die slechte keeper zit nog wat in het vat (10 letters).

Grabbelaar

De cryptische aanwijzing “Voor die slechte keeper zit nog wat in het vat (10 letters)” verwijst naar een ander woord dat synoniem is met “slechte keeper”. In dit geval wordt “slechte keeper” gebruikt als een cryptische omschrijving voor een “onervaren doelman” of een “beginnende doelverdediger”. Het woord “vat” suggereert dat er iets potentieels is om uit te halen, wat verwijst naar het woord “talentvolle”. “Talentvolle” betekent vol van talent of begaafdheid, en het impliceert dat er nog ruimte is voor ontwikkeling en verbetering bij de doelman.

meer informatie

  • “Voor die slechte keeper”: Deze zin verwijst naar een persoon die niet erg bekwaam is in zijn rol als keeper, wat kan worden omschreven als een “slechte keeper”.
  • “Zit nog wat in het vat”: Dit is een uitdrukking die suggereert dat er nog potentieel is, dat er nog iets te verwachten valt of dat er nog mogelijkheden zijn om te ontwikkelen. Het “vat” symboliseert hierbij een reservoir of bron van mogelijkheden.
Voor die slechte keeper zit nog wat in het vat (10)
Voor die slechte keeper zit nog wat in het vat (10)

Gezien de lengte van het antwoord, namelijk 10 letters, en rekening houdend met de context van de aanwijzing, kunnen we concluderen dat het antwoord “talentvolle” is. Dit woord past binnen de cryptische aanwijzing omdat het aangeeft dat er nog veel potentieel is voor groei en ontwikkeling, zelfs voor een keeper die momenteel als “slecht” wordt beschouwd

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!