Land vol oorlogsgraven waar motoren doorheen scheuren. (12) letters| cryptogram Nl woordenboek

Land vol oorlogsgraven waar motoren doorheen scheuren (12) letters. Lees het artikel op nieuwsnl.khbarmix.com-website om het antwoord te vinden. Het antwoord op de omschrijving puzzel met 12 letters is Crosscountry.

Land vol oorlogsgraven waar motoren doorheen scheuren (12) letters
Land vol oorlogsgraven waar motoren doorheen scheuren (12) letters

De puzzel oplossen

oplossing is Crosscountry 

  • Het antwoord op de omschrijving puzzel met 12 letters is Crosscountry .

Crosscountry” past inderdaad perfect bij de beschrijving van een terrein waar motoren doorheen scheuren, zoals een crosscountry-parcours.

Land vol oorlogsgraven waar motoren doorheen scheuren
Land vol oorlogsgraven waar motoren doorheen scheuren

verduidelijking cryptogram puzzel

Crosscountry verwijst meestal naar een activiteit waarbij voertuigen, zoals motorfietsen, quads, of off-road auto’s, over ruig terrein racen. Deze races vinden vaak plaats op natuurlijke terreinen zoals bossen, heuvels, modderige paden, enzovoort, in plaats van op geplaveide wegen. Het is een populaire vorm van motorsport die vaak bekend staat om zijn uitdagende en avontuurlijke karakter.

Crosscountry races kunnen verschillende formaten hebben, variërend van korte sprintwedstrijden tot langere uithoudingsraces. Deelnemers moeten vaak vaardigheid, uithoudingsvermogen en een goede beheersing van hun voertuig hebben om succesvol te zijn in deze sport.

Het terrein waar crosscountry races plaatsvinden, kan gevarieerd zijn, inclusief obstakels zoals steile hellingen, modderige poelen, rotsachtige paden en smalle doorgangen. Deze uitdagingen vereisen niet alleen snelheid, maar ook behendigheid en technische vaardigheden van de coureurs.

Crosscountry races zijn populair over de hele wereld en worden vaak georganiseerd als onderdeel van grotere motorsportevenementen of als zelfstandige competities. Ze trekken zowel professionele racers als amateurs aan die op zoek zijn naar een spannende uitdaging en een adrenalinekick in de buitenlucht.

Enkele extra tips

  • Je kunt online talloze cryptogrammen vinden om je vaardigheden te oefenen.
  • Er zijn ook boeken en apps beschikbaar met cryptogrammen en hints.
  • Met een beetje oefening word je een echte cryptogram-expert!

Veel plezier!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!