Waar is Dolce Gusto het goedkoopst? “Dolce gusto cups aanbieding” 2024

Waar is Dolce Gusto het goedkoopst? “Dolce gusto cups aanbieding 2024″ , Er zijn verschillende plekken waar je Dolce Gusto kunt vinden voor de beste prijs, afhankelijk van wat je zoekt:

  1. Dolce Gusto machines:
Dolce gusto cups aanbieding 2024
Dolce gusto cups aanbieding 2024

2-Dolce Gusto capsules:

  • Officiële Dolce Gusto website: De officiële website heeft vaak verschillende aanbiedingen op capsules, zoals kortingen op dozen of gratis capsules bij aankoop van een machine.
  • Supermarkten: Supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo en Plus hebben soms aanbiedingen op Dolce Gusto capsules.
  • Online retailers: Online retailers zoals Bol.com, Coolblue en Amazon hebben een breed scala aan Dolce Gusto capsules tegen verschillende prijzen.

Tips om de beste deal te vinden:

  • Vergelijk prijzen: Voordat je iets koopt, is het belangrijk om de prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken. Zo weet je zeker dat je de beste deal krijgt.
  • Kijk voor aanbiedingen: Er zijn het hele jaar door aanbiedingen op Dolce Gusto-machines en capsules. Houd de websites van de officiële Dolce Gusto-website, aanbiedingenwebsites en elektronicawinkels in de gaten om de beste deals te vinden.
  • Overweeg het kopen in bulk: Als je van plan bent om veel Dolce Gusto-koffie te drinken, kun je geld besparen door capsules in bulk te kopen. De officiële Dolce Gusto-website en online retailers bieden vaak kortingen op dozen met capsules.
  • Kies een compatibel merk: Er zijn tegenwoordig veel compatibele Dolce Gusto-capsules op de markt die goedkoper zijn dan de officiële Dolce Gusto-capsules. Zorg er wel voor dat je een compatibel merk kiest dat werkt met jouw Dolce Gusto-machine.
Kun je de Dolce Gusto cups 2 keer gebruiken
Kun je de Dolce Gusto cups 2 keer gebruiken

Wat kost Dolce Gusto cups bij Lidl?

De prijs van Dolce Gusto cups bij Lidl varieert afhankelijk van de soort capsules die je kiest.

Hier zijn enkele voorbeelden van de prijzen:

  • Espresso: €0,45 per capsule
  • Lungo: €0,55 per capsule
  • Cappuccino: €0,65 per capsule
  • Latte macchiato: €0,75 per capsule
  • Chococino: €0,85 per capsule

Lidl verkoopt ook compatibele Dolce Gusto capsules van het merk Bella Caffè. Deze capsules zijn vaak goedkoper dan de officiële Dolce Gusto-capsules. De prijzen van de Bella Caffè capsules beginnen bij €0,35 per capsule.

Aanbiedingen:

Lidl heeft ook regelmatig aanbiedingen op Dolce Gusto cups. Je kunt de actuele aanbiedingen vinden in de Lidl-folder of op de Lidl-website.

Waar is Dolce Gusto het goedkoopst
Waar is Dolce Gusto het goedkoopst

Kunnen er ook andere cups in Dolce Gusto?

Nee, in een Dolce Gusto-apparaat kunnen alleen Dolce Gusto-cups gebruikt worden. De cups van andere merken, zoals Nespresso, Tassimo of Cafissimo, passen niet in de machine en werken ook niet met het Dolce Gusto-systeem.

Dit komt door het ontwerp van de cups en de machine:

  • Dolce Gusto-cups hebben een unieke vorm en barcode die door de machine worden herkend. De machine weet hierdoor hoeveel water er door de cup moet stromen en onder welke druk.
  • Andere cups hebben een andere vorm en barcode, of helemaal geen barcode. Hierdoor kan de machine ze niet herkennen en weet hij niet hoeveel water er door de cup moet stromen.

Daarnaast gebruiken Dolce Gusto-machines een hogedrukpompsysteem, terwijl andere machines, zoals Nespresso, een laagdrukpompsysteem gebruiken. Dolce Gusto-cups zijn hierdoor niet bestand tegen de hoge druk van een Nespresso-machine en kunnen exploderen.

Conclusie

Het is dus niet mogelijk om andere cups dan Dolce Gusto-cups te gebruiken in een Dolce Gusto-apparaat.

Let op

Er zijn wel hervulbare Dolce Gusto-cups op de markt. Deze cups kun je zelf vullen met gemalen koffie.

Het gebruik van hervulbare cups is niet officieel goedgekeurd door Dolce Gusto. Er is dan ook een kans dat de cups niet goed werken of dat de machine hierdoor beschadigd raakt.

Als je besluit om hervulbare cups te gebruiken, is het belangrijk om een goede kwaliteit te kiezen en de instructies van de fabrikant nauwkeurig op te volgen.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!