Die kan geopend worden naar behoefte met (10) letters |gok

Die kan geopend worden naar behoefte met (10) letters |Een woord dat kan worden geopend naar behoefte met 10 letters is “Flexibel”. Dit woord past goed bij het idee van aanpassingsvermogen en de mogelijkheid om zich te buigen naar verschillende situaties of behoeften.

flexibel

  • Het woord “flexibel” beschrijft de eigenschap van iets of iemand die in staat is om zich aan te passen aan veranderingen, omstandigheden of behoeften. Het impliceert een vermogen om te buigen zonder te breken, zoals een elastiekje dat zich uitrekt en weer terugveert. Deze flexibiliteit kan van toepassing zijn op verschillende aspecten van het leven, zoals werk, relaties, planning en zelfs fysieke eigenschappen.
Die kan geopend worden naar behoefte met (10) letters
Die kan geopend worden naar behoefte met (10) letters
  • In de context van werk kan een flexibele houding bijvoorbeeld betekenen dat iemand bereid is om taken op te pakken die buiten hun normale verantwoordelijkheden vallen, of om hun werkschema aan te passen om tegemoet te komen aan de behoeften van het team. In relaties kan flexibiliteit betekenen dat mensen openstaan voor compromissen en veranderingen om de relatie te laten gedijen. In planning kan flexibiliteit betekenen dat men in staat is om snel te reageren op veranderingen in de omstandigheden en plannen dienovereenkomstig aan te passen.

meer informatie

  • De term “flexibel” kan ook worden toegepast op fysieke eigenschappen, zoals materialen die buigzaam zijn en zich kunnen aanpassen aan verschillende vormen zonder te breken. Dit aspect van flexibiliteit is belangrijk in verschillende industrieën, zoals de productie van materialen en constructie, waar materialen moeten kunnen buigen en bewegen zonder te bezwijken onder druk.
  • Al met al impliceert het woord “flexibel” een positieve eigenschap van aanpasbaarheid en veerkracht, wat vaak wordt beschouwd als een waardevolle eigenschap in veel aspecten van het leven

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!