Vertellen dat er niets meer te berekenen is. (8) letters

Vertellen dat er niets meer te berekenen is. (8) letters, Het woord dat u zoekt is “Opsommen “.

Vertellen dat er niets meer te berekenen is. (8)
Vertellen dat er niets meer te berekenen is. (8)

Opsommen

Natuurlijk, laten we eens kijken naar de betekenis van het woord “opsommen” en hoe het gerelateerd is aan het idee dat er niets meer te berekenen is.

“Opsommen” verwijst naar het proces waarbij verschillende elementen of punten in een lijst worden vermeld of samengevat. Het impliceert dat alle relevante informatie is verzameld en gepresenteerd, waardoor er geen verdere berekeningen of analyses nodig zijn. Wanneer iets wordt opgesomd, worden alle beschikbare feiten, cijfers of gegevens naar voren gebracht, wat aangeeft dat er geen verdere noodzaak is om te zoeken naar meer informatie of om verdere berekeningen uit te voeren.

In een context waarin we praten over het beëindigen van berekeningen of het samenvatten van resultaten, kan het woord “opsommen” dus zeer toepasselijk zijn. Het suggereert dat alle relevante informatie is geanalyseerd en samengevat, waardoor verdere berekeningen overbodig zijn.

Als er niets meer te berekenen valt en alle beschikbare gegevens zijn samengevat, dan is “opsommen” inderdaad een geschikt woord om aan te geven dat het proces van analyse en berekening is afgerond.

Conclusie

In conclusie, het woord “opsommen” is een passend achtletterwoord dat aangeeft dat er niets meer te berekenen is. Het impliceert dat alle relevante informatie is verzameld, geanalyseerd en samengevat, waardoor verdere berekeningen overbodig zijn. Als zodanig wordt “opsommen” gebruikt om aan te geven dat het proces van analyse en berekening is afgerond en dat alle beschikbare gegevens zijn samengevat voor een duidelijke en volledige presentatie van de resultaten.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!